RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Ворог знову завдав удару по Дніпропетровській області: подробиці

Російські війська в ніч із 27 на 28 травня вкотре обстріляли Дніпропетровську область.

Цю інформацію підтвердив голова обласної військово-цивільної адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, минула ніч на Дніпропетровщині не була спокійною, оскільки ЗС РФ здійснили черговий обстріл мирного району.

Резніченко повідомив, що російські війська з артилерії завдали удару по Зеленодольській громаді, внаслідок чого зруйновано кілька будівель. На щастя, жертв чи постраждалих серед цивільних немає.

"У Криворізькому районі знову стріляли. Є руйнування, люди не постраждали", - йдеться у повідомленні голови Дніпропетровської ОВА.

Інформацію про обстріл Зеленодольської громади також підтвердив керівник облради Микола Лукашук. За його словами, в одному із населених пунктів внаслідок ворожого вогню було пошкоджено церкву.

"Це вже другий випадок у нашій області, коли окупанти влучили у храм. Стріляють без розбору. Це все, що потрібно знати про "руський мір". В інших громадах Дніпропетровщини ніч пройшла тихо", - додав Лукашук у своєму Telegram-каналі.

Раніше ми розповідали, що підрозділи ЗСУ з першого дня повномасштабного вторгнення знищили 30 тисяч російських військовослужбовців.