RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ватажок "ДНР" отримав тяжке поранення: що відомо

Ватажка так званої "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна було тяжко поранено. Зокрема, про це свідчить його зникнення з медіапростору, а всі відео, які транслює російська пропаганда зараз з ним - є старими записами.

Про це пише РІА Мелітополь у Telegram.

Попередньо відомо, що лідер терористичної організації отримав поранення під час поїздки на фронт у місті Лиман на Донеччині.

Проте офіційних підтверджень цього факту нема. Наразі лише один із представників Міністерства внутрішніх справ України повідомив у соцмережі про нібито поранення ватажка "ДНР".

Достеменно невідомо і те, коли, за яких обставин було поранено Пушиліна та наскільки тяжкий його стан. Очевидно, що поранення серйозні і він не може пересуватися, адже в росЗМІ показують давні відеоролики з ним.

"За непідтвердженою інформацією, головний клоун так званої "ДНР" Пушилін був поранений у місті Лиман Донецької області. А всі відео, які зараз публікуються з ним - старі консерви", - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, російські окупанти незадоволені масовим бунтом мобілізованих до лав, так званих, "Л/ДНР", які відмовляються воювати на передовій та хочуть уникнути участі у війні з Україною. Тому вони мають намір боротися з цим – просто знищити незгодних ударом артилерії.

Також ми писали що мобілізовані до лав т.зв. "армії ДНР" жителі тимчасово окупованих територій Донецької області не хочуть йти в атаку та записують відеозвернення до ватажка "республіки" Дениса Пушиліна.