RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Коли навколо одні поразки: у мережі опублікували план "ДНР" щодо "підняття духу" серед населення

У мережі опублікували документ із окупованого Донецька про інформаційну кампанію, покликану підняти бойовий дух військовослужбовців "ДНР" та мобілізованих для поповнення втрат у рамках "СВО", а також популяризувати службу в "НМ ДНР".

Про це повідомляє InformNapalm.

Зазначається, що план розроблений так званим "Міністерством інформації ДНР" за вказівкою російських кураторів цієї структури.

Ймовірно, через низький бойовий дух "захисників ДНР" у зв'язку з великими втратами в Україні, дезертирством та непокорами наказам, куратори РФ зобов'язали своїх "підвідомчих" підлеглих провести роз'яснювальну роботу серед населення окупованих територій та примусово мобілізованих.

Так, учасників "спецоперації" рекомендується "героїзувати", зокрема, і вигаданими "подвигами" та прогресом у "визволенні" територій.

Крім цього, передбачається сформувати у мешканців ОРДЛО лояльне ставлення до військовослужбовців російських окупаційних військ та "влади" самопроголошеної "республіки", насамперед до Дениса Пушиліна.

Організатори нових правил припускають, що такий комплекс заходів має знизити рівень соціальної напруги серед родичів мобілізованих та вже загиблих військовослужбовців, а також сформувати негативне ставлення до ЗСУ.

Раніше ми писали, що окупанти викрали з "ДНР" майже всіх чоловіків.