RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Бери шинель – пішли додому": російські окупанти в Україні страждають від спеки та спраги

Російські окупанти страждають не тільки від ЗСУ, а й від українського спекотного літа. Оскільки Кремль розраховував здобути перемогу ще у лютому, загарбники воюють в осінній утепленій формі. Крім того, через провальне забезпечення вони потерпають від спраги.

Про це свідчать телефонні розмови військовослужбовця РФ, перехоплені СБУ.

У нас сейчас жара началась, е*ать, со вчерашнего дня. Поставка воды прекратилась. Мы без воды сидим. В последнее время жарко. Тут уже и жара, и пацаны тоже все в а*уе сидят. Морально подавлены. И форма, которая осенняя была, так и есть”, – розповідає рашист своєму співрозмовнику.

За словами загарбника, днями вони чекали на ротацію, але не дочекалися. Також він зазначив щоденні втрати серед особового складу.


"Перефразовуючи стару пісню, можемо сказати: "Окупант, "бери шинель - иди домой!". Тому що остаточно “спечешся” на українській землі”, звертається СБУ до російських загарбників.

Раніше ми опублікували інше перехоплення СБУ розмови російського окупанта, з якого ясно, що військові РФ вигадують різні способи, щоб не воювати в Україні – вони намагаються укласти фіктивні шлюби, проте це не допомагає.