RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Росія завдала руйнівних авіа- та артударів по Луганщині: фото та відео

У Луганській області за минулу добу російські окупанти основні зусилля зосередили на спробах встановлення повного контролю у Сєвєродонецьку та блокування наших військ у районі Лисичанська, який вони нещадно обстрілюють: у місті виникли численні пожежі, згорів ринок, технікум та пошкоджено школу.

Про це у Facebook написав голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

Наші воїни не дали ворогові взяти під контроль автошлях "Лисичанськ-Бахмут".

Росіяни продовжують штурмувати Сєвєродонецьк, бої йдуть у східній частині міста. Численні руйнування важко фіксувати через бої у місті. Ворог зазнає там численних втрат. Також наші захисники відобразили ворожий штурм у Новоохтирці та Вороновому.

Минулої доби на Донбасі відбито 10 атак ворога, і знищено їх техніку:

  • 1 танк,
  • 3 артилерійські системи,
  • 2 бойові броньовані машини,
  • 1 автомобіль,
  • 2 склади з боєприпасами.

Підрозділи протиповітряної оборони збили два безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10".

Окрім артилерійських обстрілів, росіяни завдавали авіаудари з літаків та вертольотів територією Луганської області. Вранці 6 червня вони накрили вогнем Золоте – пошкоджено одразу 13 будинків. Вдень окупанти атакували Гірське – там зруйновано 11 будинків.


У Лисичанську росіяни обстріляли ринок та гірничий технікум, виникли пожежі. Крім того, вороги потрапили до школи, звідти евакуювали двох потерпілих.


Як повідомляв "Апостроф", 4 червня і в ніч на 5 червня російські окупанти безперервно обстрілювали Лисичанськ з артилерії та навіть тактичного ракетного комплексу "Точка-У", розшукуючи місця скупчення людей.