RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Херсоні вибухнув автомобіль із місцевим колаборантом: перші подробиці, фото та відео

На херсонському проспекті Адмірала Сенявіна вибухнула машина колаборанта та начальника виправної колонії Євгена Соболєва, окупанти заявили про те, що це робота "українських партизанів".

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на херсонські та кремлівські ЗМІ.

Так, колишній позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко написав про те, що у Херсоні ліквідували колаборанта Євгена Соболєва.

ільки що в Херсоні ліквідовано Євгена Соболєва - начальника 90-ї виправної колонії, який перейшов на бік окупантів - цікаво, хто ж його знищив?" – написав він.

За інформацією "Суспільне Херсон", у зривний пристрій, що був прикріплений на дерево, здетонував на автомобіль. Водій залишився живим.

Через вибух у сусідніх будинках вилетіли вікна, пошкодилися дерева на вулиці тощо.


Кремлівські ЗМІ написали, що українські партизани вчинили замах на начальника Північної виправної колонії №90 Євгена Соболєва, який перейшов на бік окупантів. Уточнюється, що він у лікарні із пораненнями, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у захопленому російськими військовими Херсоні біля будівлі "обладміністрації" підірвано службовий автомобіль екс-мера, а тепер колаборанта Володимира Сальдо, призначеного окупантами головою влади регіону.