RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Ворог завдав ракетного удару по Кривому Розі: перші подробиці, фото та відео

У суботу, 18 червня, російські окупанти під час повітряної тривоги обстріляли Кривий Ріг. За попередньою інформацією, є двоє постраждалих.

Читайте також у нашій хроніці: Обстріл Кременчука та спроба оточити ворога під Слов'янськом: онлайн подій війни 18 червня

Про це повідомляє низка місцевих каналів у Telegram.

Було два прильоти. Місцеві жителі чули вибух у південній частині Кривого Рогу. Очевидці також зняли наслідки дома прильотів. До офіційного підтвердження відео заблюрено, щоб не було видно місце, куди потрапили ракети окупантів.

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул уточнив, що прильоти ракет були в Інгулецькому районі міста. За попередньою інформацією голови ВА Кривого Рогу, є руйнування та постраждалі.

У свою чергу, голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко поінформував, що постраждало двоє людей. Наразі на місці події працюють рятувальники.

Фото: t.me/nexta_live

Раніше ми писали, що в ніч на 18 червня у Дніпропетровській області двічі звучав сигнал повітряної тривоги. Ворог знову відкрив вогонь із артилерії по Криворізькому району.

Також ми інформували, у суботу вранці, 18 червня, окупанти обстріляли Кременчук Полтавської області, ракети потрапили в інфраструктурні об'єкти, зокрема, у нафтопереробний завод. Ворог випустив по місту від шести до восьми ракет.