RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Це все, що залишилося: відео знищеного складу рашистів між Луганськом та Донецьком

Підрозділи Збройних сил України артилерійським ударом знищили один зі складів ЗС РФ, який був розташований в окупованому Кришталевому.

Відео з моментом вибуху було оприлюднено у Facebook.

Автор ролику хотів зафільмувати наслідки артилерійського обстрілу окупованого Кришталевого. Під час зйомки на території складу стався вибух внаслідок прильоту снаряду, після чого сталася детонація інших боєприпасів на складі артбригади 2-го армійського корпусу так званої "ЛНР".

На відео також можна побачити, що від вибухової хвилі чоловіка відкинуло на кілька метрів, після чого він вирішив сховатися за багатоквартирним будинком.

У соціальних мережах також оприлюднили інше відео, на якому можна побачити наслідки артилерійського обстрілу ЗСУ по складу з боєприпасами. Удар української армії був настільки сильним, що знищило не лише базу ЗС РФ, а й прилеглі до неї будинки.

"Все, що залишилося від складу "артилерійської бригади 2-го армійського корпусу "ЛНР" у Кришталевому", - йдеться у підписі до відеоролику з наслідками обстрілу з боку ЗСУ.

Раніше ми розповідали, що українська артилерія за допомогою аеророзвідки викрила склад з боєкомплектами та РСЗВ "Градами". Військовий об’єкт ЗС РФ був знищений внаслідок ефектного артудару.