RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

З'явилося відео перших хвилин після теракту Росії у Вінниці

14 липня, у четвер, країна-терорист Росія завдала ракетного удару по центру Вінниці, унаслідок чого, за інформацією станом на 14:00, загинуло 20 осіб, ще близько 90 отримали поранення.

Про це повідомили в Національній поліції України.

До медичних закладів Вінниці звернулося 90 людей, які отримали поранення унаслідок терористичного акту російського окупаційного війська. Близько 50 осіб перебувають у важкому стані. Наразі відомо про 20 загиблих, серед яких дві дитини. Цю інформацію підтвердили в Офісі генпрокурора.

Відео, яке свідчить про масштаби теракту Росії опублікувала місцева мешканка. Обережно! Чутливий контент 18+! На кадрах видно окривавленого хлопчика, якого рятують від наслідків російського удару.

Країна-терорист Росія нанесла удар трьома крилатими ракетами "Калібр", які запустили із підводного човна в акваторії Чорного моря, в будівлю з офісними приміщеннями, через що постраждав і "Будинок офіцерів", і житлові будинки, і навіть знищено приміщення одного із медичних центрів.

Вінницька поліція розгорнула мобільний пункт для звернень на вул. Замостянська, 37 та відкрила гарячі лінії для пошуку зниклих осіб: 050-222-03-26 або 59-42-00.

Раніше "Апостроф" повідомляв про жахливі наслідки ракетного удару по Вінниці та показав фото з місця російського теракту.