RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Ракетний удар по Миколаєву: Кім показав момент прильоту

У п'ятницю, 15 липня, російські окупанти вкотре обстріляли Миколаїв – у місті прогриміло понад десять потужних вибухів, пошкоджено два місцеві університети.

Відео "прильотів" опублікував Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні Росія-терорист атакувала два найбільші університети в Миколаєві. Щонайменше 10 ракет. Тепер вони атакують нашу освіту. Я прошу університети всіх демократичних країн оголосити Росію тим, чим вона насправді є, терористом", - написав він.

Те, що сталося, також прокоментував мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

"Знову російські окупанти обстріляли навчальні заклади в Миколаєві! На місцях вже працюють рятувальники та аварійні бригади. Наразі відомо про двох поранених. Цього разу рашисти вгатили по Миколаєву близько 7:50 ранку, добре знаючи, що саме в цей час на вулицях вже багато людей. Справжні терористи!" , - написав він у Telegram-каналі.

Раніше ми писали, що вранці у вівторок, 12 липня, Миколаїв також зазнав масованого російського ракетно-артилерійського обстрілу. Тоді ракети потрапили до двох медичних закладів і житлових будинків, чотирьох людей поранено.