RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Рашисти обстріляли Дніпро: є загиблі, фото та відео

У результаті масового ракетного удару 15 липня по одному з районів Дніпра - сильно пошкоджено інфраструктуру, горить транспорт. Є жертви.

Про це повідомляє "Апостроф".

Інформацію про ракетну атаку по місту підтвердив голова Дніпра Борис Філатов. Він заявив, що Росія вдарила по "одному з великих заводів міста". Через обстріл можуть бути перебої з водою та іншими комунікаціями.

На місці працюють енергетики, газовики та працівники водоканалу.

Мер Дніпра збирається 16 липня детально обговорити з усіма те, що в країні війна та обурення, що "відсутні бомбосховища".

"А завтра поговоримо з усіма відверто щодо того, що в країні війна. І коли ви істерите, "де на "Парусі" бомбосховища?", то, напевно, потрібно включити мозок і згадати, що "Парус" і ще з десяток житлових масивів побудовані при СРСР на намитому піску. Зайдіть у підвал власного будинку і подивіться, що там води по коліна. Вибачте, але коментарі знову закриті. Всім тихої ночі", - йдеться у повідомленні у Telegram.

Відео публікують очевидці. Так, Telegram-канал "Адвокат права" опублікував відео чоловіка, який опинився неподалік місця ракетних ударів.

Сильно постраждали будівлі, громадський транспорт. Кажуть, що загинув водій маршрутки, у легковику - жертви. Офіційної ж інформації про загиблих та постраждалих наразі немає.

Обережно: на відео присутня нецензурна лексика

"Суспільне" також повідомляє, що в місті - сильні руйнування будівель.

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти продовжили ракетний терор українських міст: увечері 15 липня випустили по Дніпру щонайменше п'ять ракет.