RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Нещодавно повернувся з війни: на Буковині в аварії загинув військовий із дружиною та двома дітьми

У суботу, 16 липня, на Хотинщині, що на сході від Буковини, у серйозній аварії загинув український військовослужбовець Вадим Коростюк разом зі своєю родиною. Український захисник лише кілька днів до того повернувся зі фронту.

Про це повідомляє "Чернівецький промінь".

Трагедія сталася на автотрасі поблизу закладу "Чотири корчми" між Хотином та Недобоївцями. На трасі зіштовхнулися дві автівки Ford Transit та Skoda Favorit. В останній були пасажирами 44-річний військовослужбовець разом зі своєю сім'єю: 40-річна дружина, 17-річна донька та 21-річний син. Вся родина загинула. Всі вони жили у селі Клішківці.

Попередньо встановлено, що 79-річний львів'янин був за кермом Ford Transit на момент ДТП. Він зіткнувся із Skoda Favorit, де за кермом сидів 19-річний житель села Рухотин. Наразі водій Skoda знаходиться у важкому стані у лікарні, як і водій Ford.

Наразі жителі Клішківців збирають кошти на номер карти "ПриватБанку" доньки брата загиблого українського захисника Віктора Коростюка, щоб із шаною провести сім'ю військовослужбовця в останню путь. Реквізити: 4149439014951747.

Родина Вадима КоростюкаФото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Раніше ми писали, 28 червня екіпаж медичного батальйону “Госпітальєри” зіштовхнувся з військовим КрАЗом, в результаті чого одна медик загинула, є серйозно поранені.