RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Такого ще ніколи не було: Росія завдала потужного удару по Нікополю

Російські військові не перестають обстрілювати Нікополь Дніпропетровської області. Із ракетних систем залпового вогню "Град" вони обстріляли житлові будинки та річковий порт, на двох підприємствах виникли пожежі.

Як повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у своєму Telegram-каналі, у ніч на 19 липня у Криворізькому районі ворог обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади. На щастя, обійшлося без жертв.

Крім того, у Нікополі зафіксовано близько 40 "прильотів" по приватних будинках, порту, двох промислових підприємствах. Пожежі, що виникли на підприємствах, ліквідовані. Є також інші руйнування, але без жертв.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук уточнив, що тривога у Нікополі тривала близько 19 годин – такого ще не було ніколи. Він закликав мешканців бути максимально обережними.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 18 липня, російські окупанти також обстріляли Нікополь, випустивши понад 60 снарядів по житлових кварталах та міській інфраструктурі.