RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Били по лікарні, дитсадку та житлових будинках: фото наслідків обстрілу росіянами Марганця

Вночі з 26 на 27 серпня російське окупаційне військо масовано обстріляло Нікопольський район. Найбільше постраждав Марганець, де росіяни пошкодили лікарню, дитсадок, 8 багатоповерхівок та автотранспорт.

Читайте також: Удар по Антонівському мосту та бої під Бахмутом: онлайн війни 27 липня

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Окупанти випустили близько 40 реактивних снарядів від РСЗВ "Град". Унаслідок обстрілу Марганцю постраждала жінка - отримала уламкові поранення та була доставлена в лікарню.

У Марганці пошкоджено будівлі інфекційного та стаціонарного відділень міської лікарні, дитсадок, 8 п‘ятиповерхівок, 2 кіоски. На території автотранспортного цеху через масований артилерійський обстріл пошкоджено 2 автобуси та 5 одиниць спеціальної кар’єрної техніки.

Крім того, російські окупанти обстріляли берегову лінію Каховського водосховища - обійшлося без постраждалих і руйнувань. Також постраждала від обстрілів Велика Костромка, де ворожим вогнем пошкоджено електротрансформатор та лінію електропередач.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що росіяни випустили по Нікополю 85 снарядів. Окупаційне військо вчиняє воєнні злочини проти мирного наслення України.