RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В окупованому Криму пролунали потужні вибухи: перші подробиці, фото та відео

У вівторок, 9 серпня, в окупованому Криму пролунала серія вибухів. Інцидент стався у Сакському районі поблизу села Новофедорівка. В багатьох населених пунктах видно величезні стовпи диму.

Відповідні фото та відео публікують у соцмережах.

Перший вибух стався близько 15 години за місцевим часом. За ним ще не менше шести. Поки що невідомо, чи є постраждалі. Водночас багато автомобілів швидкої допомоги їдуть у бік Новофедорівки з Євпаторії.

Припускається, що міг бути завданий удар по військовому аеродрому, який знаходиться за 200 км від лінії фронту. З цього аеродрому літаки вирушали бомбардувати Херсонську, Миколаївську та Запорізьку області.

Користувачі зазначають, що дим від вибухів видно у багатьох населених пунктах і навіть на пляжі в Євпаторії, а від вибухової хвилі відчинялися двері та тремтіли вікна.

Місцеві жителі повідомляють, що ніхто не бачив роботи авіації чи удару ракет. Просто раптово почалися вибухи, затремтіли стіни та вікна. Налякані люди одразу почали їхати у бік міста Саки.

Нагадаємо, сьогодні ВСУ знищили російські склади з боєприпасами у тимчасово окупованих Генічеську та Новоолексіївці на Херсонщині – це глибокий тил ворога.