RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Спекотний вечір під Бєлгородом: на військовому аеродромі теж почалися вибухи, відео

Пізно ввечері 18 серпня спалахнула чергова пожежа у Бєлгородській області Росії – у місті Старий Оскол. Перед цим повідомлялося, що в селі Тимонове загорівся склад із боєприпасами.

Про це пише "Апостроф", посилаючись на повідомлення у мережі.

Російські пабліки пишуть, що пожежа виникла поблизу бази відпочинку "Шоколад". Мовляв, у МНС Росії заявили, що у Старому Осколі Бєлгородської області загорілась нібито проста господарська споруда, і що пожежу швидко приборкали.

Українські Telegram-канали повідомляють, що саме в тому районі розташований військовий аеродром та публікують відео.

"Старий Оскол, аеродром, прийняв естафету", - пише військовий оглядач Роман Бочкала у Telegram.


Як повідомив журналіст Юрій Бутусов у Telegram, спалахнув аеродром у між Бєлгородом і Воронежем - за 100 кілометрів від кордону з Україною.

"Відео з тг-каналів, чекаємо на підтвердження", - зауважив він.

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович також прокоментував неспокійний вечір у Бєлгородській області і не тільки. Він заявив, що комусь "курити менше потрібно".

"Ось тепер справді. Авіабаза Бельбек (Крим), прильоти. Повітряна тривога в Керчі. Повітряна тривога в Севастополі. У Бєлгородській області вибухають склади армійського рівня (20-ї армії), що воює на Ізюмському напрямку. Як ви розумієте - ми тут ні до чого. Курити менше треба", - написав він.

Нагадаємо, увечері 18 серпня повідомлялося, що у Керчі нібито спрацювала система протиповітряної оборони. За інформацією мешканців півострова, пролунало кілька вибухів.