RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"А ці ночі в Криму...": після Євпаторії вибухи пролунали у Севастополі та Керчі, фото та відео

Пізно ввечері 19 серпня пролунали вибухи у Севастополі та Керчі. Перед цим повідомлялося, що в Євпаторії було чутно кілька вибухів.

Про це пише "Апостроф", посилаючись на повідомлення у мережі.

Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив у своєму каналі в Telegram, що в місті спрацювала система протиповітряної оборони. Він розповів, що повторюється "вчорашня історія", однак порадив містянам зберігати спокій, бо військові "роблять свою справу чудово".

"Перебуваю на робочому місці в уряді. Так само як і багато хто з городян чув хлопки в центрі. Аналогічні раніше звучали в районі Стрілки. У бухті відпрацьовувала ППО. У центрі - корабельна арта. Історія та сама, що й учора. За попередніми даними БПЛА. Цілі вражені. Зберігаємо спокій. Військові роблять свою справу чудово. Підтримаємо їх", - написав він.

Українські Telegram-канали повідомляють про велику витрату боєприпасів у російських ППО в Севастополі, Євпаторії і Керчі.

"До ранку є ще багато часу і натхнення", - йдеться у дописі каналу "Оперативний ЗСУ".

Також у роспабліках повідомляють про роботу ППО у Керчі. На що деякі нарікають і починають непокоїтися, "коли це все закінчиться".


Повідомляється, що у Севастополі та Керчі "не стихають вибухи". Севастопольці розповіли про 9-10 вибухів у центрі міста.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 18 серпня на найбільшому в Криму військовому аеродромі було чутно вибухи.