RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На Одещині вантажівка влетіла у пасажирський автобус - багато постраждалих: фото

У четвер вранці, 29 вересня на Одещині між селом Візирка та селищем Нові Біляри зіткнулися пасажирський автобус та вантажівка - 17 людей поранено.

Про це повідомили в ГУ НП в Одеській області.

Інцидент трапився близько восьмої години ранку. За попередніми даними, на перехресті, поблизу пункту прийому зернових продуктів водій вантажівки виконував маневр повороту і допустив зіткнення з автобусом, в якому перебувало 45 пасажирів. Станом на 12 годину медичної допомоги потребували 17 осіб.

Читайте також: У Дніпрі "гонщик" збив жінок з дитиною: у нього знайшли рублі та телефон із дзвінками до Росії

На місці аварії працює слідчо-оперативна група та екіпаж сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 2. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР попередньо за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що у Києві на Повітрофлотському проспекті, 19 вересня, водій позашляховика влетів у маршрутку, постраждало 26 людей, серед яких – чотирирічний син винуватця ДТП.