RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву та Одеській області: подробиці та фото

Уранці 1 жовтня ЗС РФ здійснили масовані ракетні удари по Одеській області та Миколаєву.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав інформацію про чергову атаку окупаційних військ на цивільні об'єкти.

Ракетний удар ЗС РФ по Одеській області підтверджує прес-центр Оперативного командування "Південь". За даними відомства, окупанти випустили у бік українського регіону, ймовірно, дві балістичні ракети "Іскандер".

Читайте також: До звільнення Лимана залишилися лічені дні: карта

"Потрапили в об'єкт промислової інфраструктури, пошкоджено електропідстанцію та кілька сусідніх будівель. В одному з приватних гаражів спалахнула пожежа, яка оперативно ліквідована", - наголосили в Оперативному командуванні і додали, що постраждалих або загиблих внаслідок ракетного удару ЗС РФ по Одеській області немає.

Місцеві Telegram-пабліки близько 4:00 ранку повідомляли, що в регіоні пролунали два потужні вибухи під час повітряної тривоги.

Мер прифронтового Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що ЗС РФ обстріляли мирний квартал обласного центру, а одна з ракет прилетіла до житлового будинку. Ракетний удар по місту, як і у випадку з Одеською областю, було здійснено під час повітряної тривоги.

"Потрапляння до житлового будинку. На місце виїхали всі служби. Усі деталі згодом", - написав Сенкевич у своєму Telegram-каналі.

Раніше ми розповідали, що 30 людей загинули внаслідок ракетного удару ЗС РФ по Запоріжжю.