RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

"Ми тут м'ясо": окупант у телефонній розмові поскаржився на важкі умови

Російські військовослужбовці скаржаться на ганебне відношення командування до особового складу, а коригувальники серед колаборантів наводять ракетний та артилерійський вогонь на своїх.

Про це йдеться у черговому аудіоперехопленні, яке оприлюднив прес-центр СБУ.

Зокрема, російський солдат під час розмови зі своєї дружиною розповів, що в останні дні ЗС РФ "заощаджують" боєприпаси та майже ніяк не реагують на вогонь з боку Збройних сил України.

Читайте також: Журналісти дізналися, хто стоїть за спецоперацією з підриву Кримського мосту

Загарбник зізнається, що раніше підрозділи окупаційних військ могли запускати від 10 до 20 ракет.

"Тобі дають боєкомплектів все менше та менше. Раніше стріляли по 10, по 20. Зараз - 3-4 ракетки, пук-пук-пук. Українці: та-та-та-та-та, а ми пук-пук у відповідь...", - скаржиться військовослужбовець під час дзвінка.

За словами загарбника, ЗС РФ не вдається перехопити ініціативу на передовій, а українські військовослужбовці "пачками" вбивають росіян. Окупант визнає, що командування використовує їх у якості гарматного м’яса під час штурму позицій ЗСУ.

Більш того, погано почали "працювати" проросійські коригувальники на підконтрольній Україні території, які в останній час почали наводити артилерійський та ракетний удари на позиції російських військ.

"Знову сьогодні стару позицію штурмували. Знову всіх наших поклали українці. Хотіли повернути назад… Усіх поклали. 200-ті, 300-ті. Захлинулась атака. Наказав заступник комбата: відбити назад позиції. Ми тут м'ясо", - резюмував загарбник, спілкуючись зі своєю дружиною.

Раніше ми розповідали, що окупант у телефонній розмові закликав росіян уникати мобілізації.