RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Мати полоненого росіянина послала до д*** українського журналіста: відео та фінал історії

Мати російського військовополоненого публічно образила українського журналіста Володимира Золкіна та його співвітчизників, коли їй надали можливість поспілкуватися зі своїм сином.

Відео розмови опубліковано на YouTube-каналі журналіста.

Під час бесіди з уродженцем населеного пункту Лебедянь Липецької області РФ Денисом Колесовим, журналісти Володимир Золкін та Дмитро Карпенко зуміли додзвонитися до його матері. Представившись, вони запропонували поспілкуватися із сином, на що мати відповіла у грубій формі та заявила, що "син не міг потрапити в полон".

Читайте також: "Ідіть на ***н, зрадники!": пропагандист не стримався після питання про Кримський міст, відео.

"Він не може перебувати в полоні, бо я вчора з ним розмовляла!", "Скажіть кодове слово, якщо мій син у полоні!", "Ви з України завжди розводите всіх, це нам давно відомо!", "Ваша фашистська країна, пішли ви до д***!", - такий був набір слів "звичайній російській матері", потім вона кинула слухавку.

Згодом, коли інтерв'ю з полоненим завершилося, журналістам знову вдалося зв'язатися з батьками Колесова.

"Річ у тім, що у нас є знайомі, яким дзвонили з України та просили гроші (за військовополонених)", - сказав батько полоненого. Щоправда, це виявився фейк.

Здавалося б, батьки "вибачилися" перед українцями, але історія на цьому не закінчилася. Між журналістами та матір'ю полоненого розгорілася суперечка на тему "Хто бомбив Донбас 8 років?".

Під час бесіди мати видала всі "перли" російської пропаганди про те, як в Україні навіть журналісти "знущаються" з полонених. У відповідь Золкін не витримав і сам назвав матір "фашисткою".

"Ви з нього знущаєтеся, а тепер з мене, я так зрозуміла? Ви на нерви дієте! Ви 8 років бомбите Донбас!", - не вгамовувалась рашистка.

"Ні, знущаєтесь Ви! Ваш син прийшов в Україну нас вбивати! Ви 8 місяців ракетами б'єте по наших містах, вбиваєте наших громадян! Це ви зрозуміти цього не можете! Донецька та Луганська області - це території держави Україна! Яка вам справа до того, що у нас відбувається, фашистко?! Ви що, взагалі несповна розуму там, в Росії?", - різко відповів Золкін.

Зрештою, мати, яка стала жертвою російської пропаганди та власного хамства, кинула слухавку зі словами: "Ви до мене причепилися!".

Раніше боєць Національної гвардії України розповів про масове здавання росіян у полон.