RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Влаштовував жорсткі розправи у Чечні: в Україні ліквідували "відомого" кадирівця, відео

Кадировці не лише взяли під свій контроль усі вищі навчальні заклади в РФ, а й воюють в Україні - стало відомо про ліквідацію Аслудді Мурадова, який відомий своєю жорстокістю.

Про це у своєму Telegram-каналі написав офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан.

"Один із відомих головорізів КадироваДон демобілізувався. Хоча не тільки він один", - написав він.

Анатолій Штефан розмістив відео, на якому тяжко поранений Мурадов лежить на підлозі розбитого будинку. Видно, що в нього перебиті обидві ноги, довкола багато крові. У коментарях Штефан уточнив, що окупант зрештою помер.


Читайте також: Кадирівці хочуть помститися російським десантникам за звірства в Чечні: розгорнули загороджувальні загони

Він також додав скрін, з якого випливає, що кадировець ще з 2000-х років був відомий своїми звірствами. Будучи молодим чоловіком, він уже займався тортурами та вбивствами всіх, хто був невгодний голові Чечні Рамзану Кадирову та президенту Росії Володимиру Путіну.

Як повідомляв "Апостроф", колишній ватажок проросійських бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін вирушив на війну в Україну. Терорист, за затримання якого ГУР Міністерства оборони призначило нагороду у розмірі 100 тисяч доларів, помічено на шляху до нашої країни, в Ростовській області.