RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

НАБУ оголосило у розшук колишнього голову НБУ: перші подробиці

Національне антикорупційне бюро оголосило у розшук трьох посадовців АБ "Укргазбанк", які, за версією слідства, причетні до розкрадання понад 200 млн грн – серед них ексочільник Нацбанку Кирило Шевченко.

Про це НАБУ повідомляє у Telegram-каналі.

Читайте також: Глава НБУ подав у відставку та назвав причину рішення

"Національне антикорупційне бюро України розшукує підозрюваних у кримінальному провадженні № 52019000000000143 від 20.02.2019 за фактами вчинення службовими особами АБ "Укргазбанк", у складі організованої групи, розтрати коштів цього банку, шляхом зловживання службовим становищем, та службового підроблення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розшукують ексголову правління "Укргазбанку" – Шевченка К. Є , одного із заступників "Укргазбанку" – Чернишова Д. В. та заступника директора департаменту по роботі з корпоративними віп-клієнтами цієї держустанови – Хмеленко О. О.

Варто зазначити, що учасникам угрупування було повідомлено про підозру на початку жовтня в спеціальному порядку, оскільки їх місцеперебування було невідоме. З того часу підозрювані ігнорували виклики до слідчого, через що їх було оголошено в розшук.

Раніше ми писали, з чим або з ким пов'язана відставка Кирила Шевченка.