RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Уламки розлетілися на два квартали: з'явилися подробиці удару по Мелітополю

Міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів подробиці ранкового вибуху в окупованому Мелітополі 3 листопада. Удару було завдано по штабу окупантів.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Федоров уточнив, що потужний вибух пролунав у південній частині міста. За попередніми даними, зруйновано частину захопленого росіянами заводу "Рефма", де розміщувався один з основних штабів особового складу окупантів.

"Рахуємо кількість ліквідованих орків", - додав мер Мелітополя.

В ефірі телемарафону Федоров розповів, що вибух пролунав на одній із трьох баз окупантів. У цехах захопленого заводу росіяни ховали військову техніку. Також там розташовувалися співробітники ФСБ.

Читайте також: Боротьба за сфери впливу та зірваний опалювальний сезон: як живе Мелітополь в окупації

"Приблизно о 6-й ранку там почалися вибухи. Три верхні поверхи офісної будівлі майже повністю знищені. Ангар, де була основна техніка, це понад 80 одиниць, майже повністю зруйнований. На жаль, це не єдина база, яку використовують рашисти на території нашого міста, і можна сказати, що Мелітополь – це військова база рашистів", – розповів Федоров.

За його словами, вибухи були настільки сильними, що уламки розлетілися на два квартали. Після цього війська РФ перекрили нижню частину Мелітополя.

Раніше "Апостроф" розповідав, що окупанти у Мелітополі влаштовують теракти та викрадають людей.