RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Російські окупанти вночі завдали ударів по двох областях: фото

Російське окупаційно-терористичне військо продовжує завдавати ракетних ударів по Запоріжжі та обстрілювати Дніпропетровщину з артилерії.

Про чергові нічні обстріли 5 листопада розповідає "Апостроф".

За інформацією від глави Запорізької ОВА Олександра Старуха, російські окупанти вночі атакували Вільнянський район ракетами С-300, унаслідок чого пошкоджень зазнали будівлі трьох підприємств і автомобілі.

Читайте також: 8 збитих "шахідів" та обстріли з РСЗВ: як минула ніч на Дніпропетровщині

Глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що ворог також продовжує тероризувати Нікопольщину: росіяни накрили вогнем з "Градів" і важкої артилерії Нікополь, по якому випустили близько 40 снарядів, Червоногригоріську, Марганецьку й Нікопольську громади.

Результатом російських обстрілів стали дві пожежі, пошкодження близько 15 багатоповерхових і приватних будинків, господарчих споруд, газопроводу. Крім того, ворожі снаряди влучили в місцевий ліцей, промислове й транспортне підприємства.

Водночас уночі 5 листопада відзначилися ефективністю українські сили ППО - військові з повітряного командування "Схід" знищили іранський дрон і збили курсуючий боєприпас у Синельниківському районі.

Раніше "Апостроф" показував відео зі знищенням іранських "мопедів" під Миколаєвом.