RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вивезли до Криму: відео та нові подробиці викрадення окупантами єнота із зоопарку

У неділю, 14 листопада, з'явилися нові подробиці щодо викрадення єнота з Херсонського зоопарку російськими окупантами, що у мережі вже висміяли. Його вкрало російське командування, разом із багатьма іншими тваринами, у тому числі, білками.

Про це повідомляє Telegram-канал "СВОЇ | Кривий Ріг".

Читайте також: "Працювала" армія мародерів: фото квартир мешканців Херсонщини після деокупації

За словами волонтерів, із Херсонського зоопарку окупанти вкрали набагато більше тварин, ніж одного єнота.

"Єнота із зоопарку Херсона вкрав не просто якийсь дурний солдат, а саме російське командування. У Крим вони вивезли більшу частину колекції зоопарку: від лами та вовка до віслюка і білок", – розповів засновник UAnimals Олександр Тодорчук Telegram-каналу.

Також видання виклало відео зі ствердженням, що це момент викрадення єнота. У коментарях люди знайшли підозрілу схожість героя на відео з директором Ялтинського зоопарку та засновником Парку левів "Тайган" Олегом Зубковим, якого нещодавно випустили з в'язниці росіяни в окупованому Криму, куди він потрапив через інцидент з дитиною. В його парку левів тигр відкусив дитині палець, коли вона засунула руку в клітку з хижаком.

Нагадаємо, минулого року в окупованому Криму тигр напав на однорічну дитину і відкусив їй палець. Інцидент стався в сафарі-парку "Тайган".