RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

На Запоріжжі росіяни розстріляли родину із двома дітьми - молодшому було 5 років: фото

У тимчасово окупованому селищі Комиш-Зоря Запорізької області російські військові розстріляли сім'ю із чотирьох осіб – дітям та чоловіку вистрелили в голову, а над жінкою ще познущалися.

Про це повідомляють у місцевих Telegram-каналах.

Зазначений населений пункт практично одразу після повномасштабного російського вторгнення опинився під окупацією росіян. За словами голови громади Ігора Гнатуша, окупанти катували місцевих мешканців та розстрілювали людей на вулиці, у тому числі і тих, хто хотів виїхати.

Читайте також: Ворог вдарив по пологовому будинку під Запоріжжям, загинула дитина: подробиці

Подружжя 34-річних Наталії та Олександра Дармобід вважалося у селищі мало не зразковим, адже вони були роботящими, а у сім'ї панувала любов і взаємоповага. Вони вже багато років жили на цьому місці: самостійно будували будинок, будували бізнес та виховували двох синів - 14-річного Владислава та 5-річного Кирила.

До початку війни чоловік та дружина продавали вікна, двері, ворота, а з початком окупації орендували місце на базарі у сусідньому селі, де Наталя торгувала дитячим одягом.

За словам місцевих мешканців, у четвер, 17 листопада п'яні російські військові ходили по домівках у пошуках алкоголю. Вони обійшли чотири будинки, де їм не відкрили, а близько 21 години дійшли до будинку подружжя, де пролунали постріли.

Тіла загиблих виявив колега по роботі, який заїхав наступного дня вранці по подружжя, щоб разом їхати на роботу. У дворі він побачив мертвого Олександра із кульовим поранення в голову, на другому поверсі знайшов вбитими його синів. Тіло Наталії лежало на першому поверсі – перш ніж вбити жінку, над нею познущалися і зґвалтували.

У поліції Запорізької області вже відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства сім'ї.

Раніше ми писали, що у Херсоні знайшли катівні росіян.