RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Навоювався: терорист Гіркін розповів про свої "пригоди" на Донбасі

Бойовик і терорист Ігор Гіркін-Стрєлков повернувся з фронту повномасштабної війни у Москву, щоб з'ясувати, чому його не зарахували до окупаційного війська РФ.

Про свої "пригоди" він написав на сторінці у Вконтакте.

Терорист Гіркін-Стрєлков, за його словами, уже втретє намагається взяти участь у бойових діях проти України, але знову безуспішно. Його нібито не допускають в армію через небажання вищого командування.

Читайте також: Процес пройшов: чи покарають Гіркіна за збитий Боїнг

Він зізнався, що 14 жовтня цього року отримав тимчасове посвідчення про зарахування до складу мотострілецької бригади першого армійського корпусу квазідержавного терористичного утворення "днр", і вже в листопаді був у районі тимчасово окупованого Сватового.

Як виявилося потім, того ж 14 жовтня увечері бойовика викреслили зі списків того полку, у який спочатку його внесли. У зв'язку з цим він з жовтня до кінця листопада незаконно перебував у полку, незаконно носив зброю і загалом незаконно брав участь у бойових діях.

Терорист Гіркін обурений таким ставленням з боку ЗС країни-агресорки РФ і так званої "днр", унаслідок чого він вирішив "залагодити нагальні питання" і поїхав у Москву.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що за передачу терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова в полон ГУР Міноборони гарантує виплату в 100 000 доларів.