RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Автобуси розвертає поперек дороги: дороги Дніпра зранку покрила сильна ожеледиця, відео

Через сильну ожеледицю у Дніпрі 8 грудня на дорогах сталося безліч аварій, місто у заторах, а транспортні засоби заносить немов на ковзанці.

Про це свідчать фото і відео місцевих Telegram-каналів.

Зазначається, що комунальники працюють над ліквідацією непогоди у місці та її наслідки - спецтехнікою посипають дороги сумішшю відсіву та солі та піско-соляною сумішшю для кращого зчеплення з дорожнім покриттям. У першу чергу забезпечується безпека руху на особливо небезпечних ділянках (мости, шляхопроводи, підйоми та спуски доріг).

Читайте також: Справжнє зимове диво: у мережі діляться вражаючими фото та відео українських Карпат

Повідомляється, що роботи постійно тривають, проте через дощ та мінусову температуру на вулиці утворюється новий лід.

Через ожеледицю у Дніпрі сталося безліч аварій та утворилися затори, а також затримки у русі громадського транспорту. При цьому, частина маршрутів громадського транспорту зупинила свою роботу або працює в оперативному режимі з великими інтервалами. Це стосується маршрутів, що рухаються пр. Д. Яворницького, пр. Гагаріна, пр. Богдана Хмельницького, вул. Робоча, вул. Кротова, вул. Космічна.

На опублікованих відео видно, як деякий транспорт буксує і не може зрушити з місця, автобуси не реагують на жодні дії водія і ковзають по дорозі неначе на ковзанці – один із них розвернуло на 360 градусів. У той же час автомобілі їдуть дуже повільно та обережно, а водії намагаються втримати ситуацію під контролем. Безліч аварій на мостах, шляхопроводах та крутих спусках.

Раніше ми писали, що вранці, 7 грудня, у Києві після нічного снігопаду спостерігалися великі затори, зафіксовано окремі випадки ДТП, а також ускладнений рух громадського транспорту.