RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Постраждав "думальний" орган: Рогозін отримав поранення сідниць на Донбасі

Колишній гендиректор держкорпорації "Роскосмос" отримав поранення у готелі "Шеш-Беш" в окупованому Донецьку нібито внаслідок обстрілу з боку України.

Про це повідомляють РосЗМІ.

Готель розташований на околиці міста, там проживала група військових радників на чолі з Рогозіним. Він отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також проникне осколкове поранення лівого стегна. Загрози його життю немає, його госпіталізовано.

Крім того, повідомляється, що поранення отримав також так званий "глава уряду ДНР" Віталій Хоценко, а його охоронця і ще одну людину вбито.

Читайте також: Поранений і контужений: ЗСУ накрили вогнем заступника командира полку Кадирова

Як розповів сам Рогозін, у цьому готелі окупанти жили усі останні місяці, "і за 8 років противник жодного разу не обстрілював це місце".

"Хтось злив інформацію, і близько 19:45 сталося кілька високоточних влучень, у тому числі в місце, де ми безпосередньо знаходилися. Били калібром 120 або 155 мм... У мене поранення, металевий уламок розміром 3×4 мм увійшов вище правої лопатки. Має бути операція. Постраждали ще кілька близьких мені людей", – сказав він.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в Україні було поранено російського генерала.