RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Росія вдарила по Києву та області у новорічну ніч: фото та всі подробиці

Першого січня вночі, як і 31 грудня, росіяни продовжили "вітати" українців з Новим роком, провівши ракетну атаку на українську столицю й повітряна тривога тривала майже 4,5 години.

Про це інформує Київська міська військова адміністрація.

Зазначається, що з 0:35 по 4:52 у районі Києва було виявлено 32 повітряні цілі й усі вони були знищені силами протиповітряної оборони.

Читайте також: Українська ППО збила 45 "шахідів": зведення Генштабу ЗСУ

Внаслідок влучання уламків збитої ракети пошкоджено капот автомобіля у Шевченківському районі. На проїжджій частині в Дніпровському районі було зафіксовано уламки ракети. В обох випадках постраждалих немає.

Інформація щодо жертв відсутня. Водо-та теплопостачання столиці працює в штатному режимі.

Але о 07:20 на другій колії станції метро "Гідропарк" Святошинсько-Броварської лінії був виявлений предмет, схожий на уламок ракети.

Тому рух електропотягів від станції метро "Лісова" до станції "Дніпро" тимчасово призупинено. На місці працює вибухотехнічна служба.

У свою чергу начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, генерал поліції Андрій Нєбитов, показав, як виглядає частина нічного привітання від "братського народу" з Новим роком.

"Можна сказати і дешево, і без смаку! Справжній орко - style", - зазначив правоохоронець.

Він наголосив, що уламки іранського дрону-камікадзе Shahed-136 або ж "Герань-2" виявилися не на фронті, де йдуть запеклі бої, а на спортивному майданчику, де грають діти.

"Це все, що потрібно знати про державу-терорист і її армію", - ще раз підтвердив вже усім давно відомий факт Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" показував, як виглядає палац "Україна" після вчорашнього обстрілу.