RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Росіяни вдарили ракетами по Дружківці: фото та відео

Російські окупанти продовжують завдавати ракетний ударів по Україні, а Донецька область залишається найгарячішою точкою - пізно увечері 2 січня ворог обстріляв Дружківку Краматорського району.

Про це повідомив Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко у Telegram-каналі.

Читайте також: Окупанти перетворили на руїни інститут у Краматорську: відео

За його словами, противник завдав два ракетних удари.

"Одна ракета вдарила в самому місті, відомо про 2 поранених. Іншою ракетою завдано удару по селу Яковлівка. Інформація уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що черговим "стратегічним об'єктом НАТО" рашистів стала льодова арена, що підтвердив на Facebook-сторінці директор хокейного клубу "Донбас" Федір Ільєнко.

"Льодова арена… це не просто будівля… Це другий будинок для нашого клубу після 2014-го року… Це сотні дитячих змагань, десятки міжнародних турнірів, посмішки дітей… Це найбільша школа хокею та фігурного катання в Україні… Це люди, які створювали радість усі 8 років від початку війни… Немає слів…", — написав він.

Окрім цього, вечірній удар по Краматорському району потрапив в ефір французького телебачення: кореспондент програми Quotidien на телеканалі TMC говорив із ведучим у момент, коли за його спиною пролунав сильний вибух.

Раніше ми писали, що в ніч на суботу, 17 грудня, росіяни завдали по Краматорську ракетного удару, постраждали об'єкти цивільної інфраструктури, зокрема, навчальний заклад.