RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Ворог ударив по житловому району Краматорська: фото наслідків

Ворог ні на день не припиняє обстрілювати Україну: вночі 8 січня, у неділю, російське окупаційно-терористичне військо завдало ракетного удару по Краматорську.

Про це повідомив міський голова Краматорська Олександр Гончаренко на своїй сторінці у фейсбуці.

Уночі російські окупанти запустили ракети по Краматорську й влучили винятково в цивільні об'єкти: заклади освіти, багатоповерхові житлові будинки, гаражі.

Читайте також: Не шкодують ані дітей, ані дорослих: фото Краматорська після нічного удару росіян

Унаслідок чергового російського обстрілу пошкоджень зазнали два заклади освіти, вісім багатоквартирних будинків та кілька гаражів. Обійшлося без жертв.

На фотографіях, опублікованих мером, видно масштабни пошкоджень. У спорудах повністю вибиті вікна, зруйновані дахи, знищені й спалені фасади. На місці влучання російських ракет утворилися величезні вирви, глибиною в кілька метрів.

Місто Краматорськ Донецької області з початку повномасштабного вторгнення країни-терористки перебуває під постійними ракетними обстрілами ворога, який намагається знищити будь-які цивільні об'єкти, чи то житлові будинки, чи школи, чи інфраструктуру.

Раніше "Апостроф" писав, що росіяни своїми ракетами перетворили інститут у Краматорську на руїни.

Також "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти нещодавно обстріляли льодову арену "Альтаїр" у Дружківці поряд з Краматорським, де розташовувався гуманітарний склад з питною водою для населення.