RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Почав стріляти і кинув гранату в будинок: під Мелітополем п'яний російський солдат влаштував колотнечу

Під Мелітополем п'яний російський окупант влаштував стрілянину й кинув гранату в будинок через те, що йому не продали чергову пляшку алкоголю. Росіяни регулярно влаштовують безчинства на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомили в "РІА-Мелітополь".

Російські окупанти влаштували собі гулянку з цистернами алкоголю в селищі Мирне Мелітопольського району на минулих вихідних, однак росіянам цього не вистачало, і один з них прийшов до магазину з вимогою продати ще пляшку, але, імовірно, йому відмовили, через що той схопив автомат і почав стріляти довкола себе.

Читайте також: Окупанти в Мелітополі "розправилися" вночі з пам'ятником Тарасу Шевченку: фото

Обійшлося без постраждалих, тому що люди почули стрілянину й розбіглися. Однак на цьому вибух агресії російського окупанта не закінчився: він дістав гранату й кинув її в житловий будинок. Так сталося, що через свій несамовитий стан росіянин не зміг вирвати чеку, тому граната, яка приземлилася у дворі, не розірвалася.

Крім того, у цей вечір російські окупанти влаштували ще одну колотнечу, але вже в багатоквартирному будинку на вулиці Миру, куди заселили новомобілізованих, які теж напилися й почали розстрілювати вікна, двері й стелі з автоматів. Туди місцеві викликали комендатуру.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув склад боєприпасів окупаційного війська РФ.