RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Авіакатастрофа у Броварах: усі подробиці про загиблих керівників МВС

Уранці в середу, 18 січня, в місті Бровари Київської області впав гелікоптер.На борту було керівництво МВС, загинули голова МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та держсекретар МВС – Юрій Лубкович.

"Апостроф" розповідає, що відомо про загиблих керівників МВС.

Денис Монастирський

Народився 1980 року в місті Хмельницькому. Трудову діяльність розпочав у 2000 році на посаді юрисконсульта, пізніше працював помічником-консультантом народного депутата України.

З 2005 по 2016 рік викладав у Хмельницькому університеті управління та права, очолював відділ із законотворчості та наукових експертиз.

З 2019 до 2021 року – народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Міністром внутрішніх справ України став 16 липня 2021 року.

У загиблого залишилася дружина та двоє синів.

17 січня Монастирський відвідав Чернігів, де зустрівся з нацгвардійцями, які виявили особисту мужність і відвагу при виконанні військового обов'язку під час відсічі і стримування збройної агресії РФ.

Під час вручення нагород військовослужбовцям Національної гвардії України глава МВС зазначив, що кожен із присутніх герой, який зробив справжній подвиг, захищаючи незалежність України.

Читайте також: Загинуло керівництво МВС: що говорять у поліції про трагедію у Броварах

Євген Єнін

Народився у 1980 році у Дніпропетровську, кандидат політичних наук. З 2016 до 2019 року був заступником Генерального прокурора, у 2020 році став заступником міністра закордонних справ. З 2021 року – перший заступник Міністра внутрішніх справ України.

Юрій Лубкович

Народився у 1989 році у місті Тернопіль. Був призначений державним секретарем Міністерства внутрішніх справ 17 листопада 2021 року.

У 2010 році отримав ступінь бакалавра з менеджменту у Тернопільському національному економічному університеті. У 2011 – ступінь магістра з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності у Тернопільському національному економічному університеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися відео перших хвилин після падіння вертольота в Броварах .