RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Момент удару по житловому будинку в Бахмуті потрапив на відео іноземних журналістів

Російські окупанти протягом кількох місяців безперервних штурмів не можуть захопити Бахмут, тому вони діють своєю звичною тактикою: програють на фронті - тероризують цивільних обстрілами, рівняючи місто із землею. Один із російських воєнних злочинів, де вони поцілили в житловий будинок, зафіксували на відео іноземні журналісти.

Журналісти міжнародної телекомпанії Al Jazeera зняли обстріл на відео.

На камеру, встановлену в автомобілі, потрапили два удари російського окупаційного війська по житловому чотириповерховому будинку. За кадром говорять, що в будівлю на протилежному боці вулиці прилетіли 120-мм снаряди від міномета.

Читайте також: Ворог зазнає великих втрат: військовий розповів про ситуацію під Бахмутом

До того, як камера зафіксувала обстріл, кореспонденти Al Jazeera показали в етері, як вони бігли до однієї з будівель, щоб заховатися від російських снарядів.

На відео видно, як російський снаряд завдав удару по верхньому поверху будинку, а другий серйозно пошкодив нижні поверхи. Унаслідок влучання стався вибух, і піднялася хмара з диму та пилу.

Іноземні журналісти зафіксували черговий воєнний злочин російських окупантів у Бахмуті, які регулярно обстрілюють місто - там не залишилося жодної непошкодженої будівлі.

Раніше "Апостроф" показував фото руїн Бахмута, знятих із висоти пташиного польоту.