RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Вимушений захід: в Україні на тлі можливого ракетного удару масово вимикають світло

Унаслідок оголошення повітряних тривог через загрозу масованого ракетного удару з боку російських окупантів по території України в багатьох областях обленерго застосували превентивні відключення електроенергії.

Про це повідомили на офіційному телеграм-каналі ДТЕК.

Превентивні відключення електроенергії для всіх споживачів вводяться для уникнення значних руйнувань енергетичної інфраструктури України, якщо російські ракети влучать в деякі з об'єктів.

Читайте також: В Україні оголошено загрозу масованого ракетного удару

Зараз відомо про екстрені відключення у Києві, Київській, Одеській, Полтавській та Дніпропетровській областях. Імовірно, до переліку цих регіонів додадуться й інші.

"Це вимушений превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та віримо в ППО", - написали в ДТЕК.

Нагадаємо, що російські окупанти раніше вивели в Чорне море 11 кораблів, з яких можуть бути здійснені пуски ракет, однак цьому заважали погодні умови.

Також "Апостроф" повідомляв, що означають превентивні відключення електроенергії, які були введені під час попередньої масованої ракетної атаки росіян.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: