RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Росіяни вночі вдарили по Святогірську: фото і дані про жертви

У ніч на вівторок, 28 лютого, росіяни обстріляли місто Святогірськ Донецької області, яке ЗСУ звільнили від окупації у вересні. Під удар потрапила частина ДСНС – за попередньою інформацією, один рятувальник загинув, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Це усвідомлений та цинічний удар не по військових, а по тих, хто допомагає виживати цивільним навіть під час активних бойових дій", - наголосив він.

Читайте також: Російські війська знищили скит у Святогірській лаврі: відео руїн

Як видно на фото, росіяни буквально знищують місто, завдаючи ударів по житлових кварталах та будинках. При цьому у Святогірську залишаються мирні люди.

Як повідомляв "Апостроф", у Хмельницькому, який росіяни атакували дронами вночі 27 лютого, під час одного з вибухів загинув рятувальник.

Зазначимо, росіяни не перестають зносити з лиця землі Донбас, який, за їхніми заявами, нібито збиралися "захистити". 25 лютого було зафіксовано кілька обстрілів Авдіївки, під час яких російські загарбники використовували танки, авіацію, ракетне озброєння та реактивні системи залпового вогню "Град". Вони знищили школу.