RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Нічна атака дронами на Україну: скільки "пташок" ворога вдалося збити

Пізно ввечері та в ніч на понеділок, 6 березня, російська армія атакувала Україну безпілотниками. Загалом окупанти запустили по території нашої країни 15 дронів, 13 з них були збиті Силами протиповітряної оборони.

Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, в ефірі національного телемарафону.

Росіяни запускали безпілотники з північного напрямку (Брянська область).

Читайте також: Вночі в Києві пролунали вибухи: з'явилася офіційна інформація від влади

"Дрони запускали з північного напрямку. Росіяни випустили 15 БпЛА, 13 з них знищено протиповітряною обороною. Є такий непоганий результат", – повідомив речник командування Повітряних сил України.

Як повідомили у Повітряних Силах ЗС України, у ніч з 5 на 6 березня 2023 року російські окупанти атакували Україну іранськими дронами-камікадзе "Shahed-131/136".

"Усього зафіксовано п’ятнадцять пусків ударних БпЛА. 13 "шахедів" знищено силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з свіжим зведенням Генштабу Збройних сил України про втрати Росії, загалом минулої доби загарбники втратили 15 БПЛА оперативно-тактичного рівня, а з початку повномасштабної війни - 2 086. Також за 5 березня українські воїни знищили 9 російських танків та ліквідували 650 окупантів.