RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Обстріл житлових будинків на Миколаївщині: окупанти вбили батьків та поранили дитину, фото

Вранці у понеділок, 13 березня, росіяни обстріляли населений пункт Куцурубської громади Миколаївського району. Під удар потрапили житлові будинки, загинули чоловік та дружина, їх семирічного сина поранено. Ще троє мешканців села постраждали.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

"За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вранці у понеділок росіяни з артилерії обстріляли село Солончаки Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. Внаслідок обстрілу загинули батьки 7-річного хлопчика, його самого з пораненнями госпіталізовано.

Читайте також: Є велика ймовірність удару: українців попередили про новий ймовірний обстріл

Крім того, до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня потрапили ще троє мешканців села. Зруйновано житлові будинки та господарські споруди.

Як повідомляв "Апостроф", 11 березня росіяни обстріляли Херсон. На Миколаївському шосе від ворожих обстрілів загинули троє людей, двоє - поранені.