RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

18 загиблих, 46 людей поранено: окупанти обстріляли Херсон і область. Фото

У ніч проти 3 травня російські окупаційні війська атакували Запоріжжя та населені пункти Донеччини, а вже вдень взялися за Херсон - ворог завдав удару по єдиному працюючому гіпермаркету у місті. Також під обстріли потрапили населені пункти області. Загалом на Херсонщині загинуло 18 цивільних мешканців.

Про це повідомив Офіс Генерального прокурора.

Трагедія сталася близько 11 години ранку. Зазначається, що серед загиблих є як працівники закладу, так і його відвідувачі.

Оновлено о 19:00 Під час обстрілу АТБ у Херсоні загинули 4 людини, 26 — поранені. Загалом сьогодні на Херсонщині внаслідок обстрілів армії РФ загинуло 18 людей, 46 отримали поранення. Серед поранених двоє дітей.

Читайте також: Росія влаштувала нічну атаку дронами: над Києвом ППО збила всі ворожі "шахеди"

За даними Офісу Генерального прокурора, російські окупанти здійснили артобстріл. Окрім Херсону, вони також завдали ударів по населених пунктах області, де загинув один чоловік та було пошкоджено житлові будинки й господарські споруди, лінії електропередач та газопровід.

Повідомляється, що під керівництвом Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування кримінальних проваджень у зв'язку з порушенням законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України). Правоохоронні органи докладають зусиль для документування злочинів, які були скоєні військами країни-агресорки.

Раніше ми писали, що уночі 3 травня було знищено понад два десятки "шахедів", але є влучання.

  • Вас може зацікавити:

Окупанти вдарили дронами по Костянтинівці і били з артилерії по Донеччині: фото наслідків

Ворожі "шахеди" атакували нафтобазу в Кропивницькому: подробиці

В Ленінградській області горів ангар з вертольотами: що відомо про "бавовну"