RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Під Черніговом розстріляли автомобіль з подружжям та маленькою дитиною: фото та всі деталі трагедії

У Чернігові суд заарештував трьох підозрюваних у жорстокому вбивстві подружжя киян та їх 4-річного сина. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі чи довічне ув'язнення.

Утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави – такі заходи суд обрав організатору заздалегідь спланованого потрійного вбивства та двом його спільникам. Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Че-online ".

Читайте також: Вдарили сокирою, зв'язали та кинули в озеро: на Київщині сталося звіряче вбивство, фото та відео

Як відомо, вбивство родини киян сталося на Чернігівщині 14 травня. Розстріляний та спалений автомобіль киян, який був захований у лісосмузі між засіяними полями, виявили поблизу одного із сіл Корюківського району Чернігівщини. Під час її огляду поліцейські нарахували понад два десятки отворів від куль. А після прочісування території вдалося знайти й місце, де були закопані тіла жертв з ознаками насильницької смерті. На місці події криміналісти вилучили низку доказів: сліди взуття та автомобільних коліс, гільзи, кулі, закривавлені речі.

Зазначається, що 22-річний "продавець автомобіля", він же організатор злочину, добре спланував убивство та збройний напад. Він виїжджав на місце, де спланував злочин. У день вбивства на під'їзді до обраного місця зловмисники побачили, окрім водія, жінку та маленького хлопчика, але це не зупинило їх. Підозрювані заманили покупців у безлюдне місце та холоднокровно розстріляли автомобіль. Переконавшись, що всіх убили, вони закопали тіла жертв у лісосмузі, а їхню машину відтягли в інший бік та спалили.

Учора, 17 травня, суд заарештував трьох підозрюваних без права на внесення застави. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі чи довічне ув'язнення.

"Апостроф" повідомляв, що на Львівщині за дивних обставин загинув військовий.

Вас також може зацікавити:

Загибель військових у навчальному центрі на Чернігівщині: названо причину

У Росії вбили двох аніматорів: підозрюваний міг воювати в Україні в ПВК "Вагнер"

Строковик російської армії відкрив вогонь по товаришах по службі в Курській області: є загиблий