RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

ЗСУ знищили велику колону російської техніки під Кремінною: в роспабліках істерика

Українські бійці знищили колону ворожої техніки, яку російські командири необачно залишили посеред поля на 2 години – у російських пабліках обговорюють безглуздість ситуації.

Про це у Telegram-каналі повідомив заступник комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони й розвідки Юрій Мисягін.

Зазначається, що під Кремінною один з командирів російських військових зібрав велику колону, яка мала намір атакувати українські позиції на цьому напрямку. Однак він вчинив дуже необачно, тим самим зробивши "послугу" ЗСУ, залишивши цю колону на одному місці протягом двох годин.

Читайте також: "Бігають, суєтяться": в ГУР показали результати роботи ударного підрозділу "Крила", який нищить окупантів. Відео

Це не залишилося непоміченим українською аеророзвідкою – українські оператори безпілотних літальних апаратів (БПЛА) точно визначили координати скупчення військових РФ та успішно знищили рашистів за допомогою РСЗВ "HIMARS" та артилерії.

У російських пабліках шоковані безглуздістю вчинку командира. Деякі зауважують, що за кілька днів у боях на Південнодонецькому напрямку постраждалих було менше, ніж від злочинної дурості командира. Інші пропонують таких командирів розстрілювати перед строєм.

Раніше ми публікували яскраве відео знищення складу техніки та боєприпасів ворога одним пострілом.

  • Вас також може зацікавити:

Мінус "Зоопарк": бійці ССО знищили ворожий комплекс РЛС

Відмінна робота! Відео знищення дроном російського "Сонцепека"

Як піхота ЗСУ знищує росіян у ближньому бою: відео з безпілотника