RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Окупанти вдарили "Іскандером" по Харківщині: десятки поранених, серед них 9 дітей, фото

Російські окупанти продовжують терористичні атаки та обстріли Харківської області. Так, вдень, 4 липня, росіяни обстріляли місто Первомайське, поранено 31 особу, серед них 9 дітей.

Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синєгубов у Telegram.

Читайте також: Війська РФ вдарили по Харківщині: є загиблі та поранені

"У місті Первомайський поки що попередньо відомо про 31 постраждалу особу, з яких 9 дітей. Зокрема, серед них 10-місячне немовля та однорічна дитина. У місті пошкоджено скло 8 багатоповерхових будинків. Крім того, горіло 4 автомобілі, а також 1 автомобіль пошкоджено", - написав Синєгубов.

Про факт обстрілу повідомив голова Офісу президента України Андрій Єрмак. За його інформацією, росіяни обстріляли Первомайський о 13:35.

"У місті Первомайський, Харківської області, близько 13:35 пролунав вибух. За попередньою інформацією, росіяни здійснили обстріл фугасним снарядом. В результаті сталося загоряння декількох автомобілів на парковці. Станом на 15:00 відомо про значну кількість постраждалих: 31 особу госпіталізовано (з них 9 дітей, 2 немовлят - 1 рік та 10 місяців). Є пошкоджені багатоповерхівки та авто”, - написав Єрмак.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що росіяни двічі били по аміакопроводу в Харківській області, після атаки "шахедів" почалася пожежа.

Вас також може зацікавити:

Окупанти обстріляли Суми: фото та відео наслідків удару по житловому будинку

У Сумах зросла кількість жертв російського удару "шахедами": що відомо

Росія влаштувала нічну атаку дронами: у ряді областей чулися вибухи