RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Росіяни вдарили по Харкову "шахедами", в місті багато руйнувань: фото наслідків

Росіяни продовжують терористичні обстріли Харкова. Так, у ніч на 1 серпня, окупанти завдали ударів іранськими дронами-камікадзе, поранено одну людину, зруйновано будівлю цивільної інфраструктури.

Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синегубов.

Читайте також: Росіяни вдарили "Градами" по Херсону: загинула людина, є поранені, фото

"Окупанти завдали ударів по Харкову дронами-камікадзе. На місці влучення виникла пожежа, всі екстрені служби працюють. За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, інформація про постраждалих не надходила", - написав Синегубов.

Також повідомляється, що в результаті атаки, попередньо, є один поранений.

"За попередньою інформацією начальника поліції Харківської області, РФ атакувала Харків безпілотниками Shahed. Щонайменше, є два влучення: одне - до будівлі професійно-технічного училища, друге - у центральній частині міста. У будівлі ПТУ, попередньо, не було людей, центрі Харкова поранено одну людину, її стан зараз оцінюють медики", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що РФ атакувала Харків 6-7 дронами. На думку правоохоронців, у такий спосіб Росія випробовує систему протиповітряної оборони міста.

"Жодних військових об'єктів чи скупчення військовослужбовців у місцях влучання не було. Близько половини триповерхової будівлі ПТУ зруйновано, завалились два поверхи центрального корпусу , - йдеться у повідомленні.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Дніпрі кількість постраждалих від ракетної атаки російських окупантів зросла до 10 осіб, які отримали різні травми.

Вас також може зацікавити:

Це просто диво: мер Дніпра розповів про ситуацію в місті після удару росіян

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу: є загиблі та десятки поранених, фото та відео

Удар був жахливий: момент влучення російської ракети у Кривому Розі потрапив на відео