RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

ЗСУ влучили в пункт управління армії РФ у Новій Каховці

Збройні сили України вразили пункт управління російських військ у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області. Вибухи було чутно в районі колишнього заводу "Сокіл".

Про це повідомляє Novakahovka.city.

Читайте також: В Росії стався потужний вибух на важливому військовому заводі: фото та відео

Повідомляється, що 9 серпня 2023 року в окупованій Новій Каховці на Херсонщині близько 9-30 сталися вибухи в районі колишнього заводу "Сокіл". Ймовірно, потрапили на базу окупантів.

"Повертаючись о 9-30 ранку з магазину “Маяк” на Соколі по вулиці Горького, під'їхав до автомийки, почув звуки літаків-винищувачів, а потім падаючих бомб. Я вже потім зрозумів, що потрібно десь ховатися, як тільки чуєш такий свист. З'їхав з дороги і побачив як вибухнуло - дим йшов з території заводу”, - цитує видання слова очевидця.

Відомо, що територію заводу "Сокіл" довгий час використовували окупанти з Росгвардії як одну зі своїх баз. Одна зі споруд, де приміщення переобладнали під лофт-квартири, використовувалося для проживання окупантів. Торік через це були прильоти по заводу.

Удар по окупантах у Новій Каховці підтвердили у Страткомі ЗСУ. Пишуть, що близько 10 години вражений пункт управління армії РФ.

Також речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомив, що Сили оборони вразили пункт управління російських військ у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що момент вибуху у Сергієвому Посаді потрапив на відео.

Вас також може зацікавити:

Такий гриб росте, страшно! Росіяни злякали "бавовну" на Загірському заводі, відео

У Росії відбулась "бавовна" на заводі зі збирання "Іскандерів": карта і всі деталі

Це просто продовження "зернових переговорів": карта "бавовни" в Росії поряд з нафтовими терміналами