RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Майже 100 поранених і загиблих: оновлені офіційні дані щодо удару по центру Чернігова

Щонайменше 7 людей загинули та 90 дістали поранення внаслідок ракетного удару ЗС РФ по Чернігову.

Актуальну інформацію оприлюднив очільник МВС Ігор Клименко.

З його слів, під час розбору завалів рятувальники виявили тіло ще однієї жертви - невпізнаної жінки. Таким чином, кількість жертв ракетного удару ЗС РФ по Чернігову зросла до 7 осіб.

Читайте також: В Чернігові знищено Драмтеатр: відео моменту влучання і всі подробиці

"За медичною допомогою звернулося 90 поранених. З них 10 поліцейських та 12 дітей. Госпіталізовано 25 людей. 12-річну дівчинку терміново доставляють реанімобілем до Києва. Дитина в тяжкому стані", - йдеться у повідомленні.

Клименко також зазначив, що на даху одного з будинків, який розташований поблизу місця прильоту, спалахнула пожежа, яку оперативно загасили рятувальники.

Інформацію про сімох загиблих також оприлюднив очільник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус. Внаслідок прильоту ракети пошкоджено драмтеатр та житлові будинки.

"Всім надається медична допомога, створено штаб з ліквідації наслідків. Найближчим часом буде надана вся необхідна допомога, в тому числі фінансова. Росія - терорист, ворог має бути знищений", - резюмував Чаус у відеозверненні.

Тим часом, російське видання "РИА Новости" оприлюднило фото запрошення на виставку дронів у Чернігові, яка проходила вранці 19 серпня. Пропагандисти стверджують, що світлину їм надало "обізнане джерело". В публікації видання йдеться про те, що виставку нібито замаскували під цивільний захід, бо організатори "не радили одягати військову форму".

Раніше ми розповідали, що 6-річна дитина загинула внаслідок обстрілу Чернігова.

Вас може зацікавити:

Чому стався удар по драмтеатру в Чернігові? Організаторка "Лютих пташок" зробила заяву

Обстріл Львова: з'явилося відео, зняте одразу після удару

Нічний удар "шахедами" по Україні: як спрацювала ППО