RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В авто було 12 людей з однієї сім’ї: з’явилися подробиці про страшну ДТП на Вінниччині

Стали відомі подробиці моторошної ДТП у Вінницькій області, яка забрала життя 12 осіб. В аварії загинули двоє братів, їхня неповнолітня сестра, дружини, діти, теща та друг сім'ї.

Про це пише "RIA-Козятин".

Читайте також: Нардеп від "Слуги народу" потрапив у ДТП: фото та всі подробиці

Повідомляється, що досвідчені поліцейські визнають, що не бачили нічого страшнішого за 20 років роботи. А староста села Бродецьке Ігор Ткачук розповів, все село у шоковому стані, все суспільство, область та Україна. Загинули два брати зі своїми дружинами та дітьми, їхня сестра, теща та друг сім'ї.

Смертельна аварія, що сталася на дорозі біля Бродецького, забрала життя 12 людей. ВАЗ зіштовхнувся із багатотонним лісовозом. У день аварії поліція спочатку повідомляла про дев'ятьох загиблих - водія легковика та восьми пасажирів. Наступного дня кількість загиблих збільшилася до 12. В одну мить не стало 6 дорослих та 6 дітей віком від 2 до 16 років.

Станом на ранок 23 серпня поліція на Вінниччині продовжувала встановлювати всі обставини трагедії. На місці події опівночі працювали слідчі обласного главку, поліцейські відділення поліції №2 Хмельницького райвідділу, криміналісти та рятувальники.

"Загинуло 12 людей, 6 дорослих та 6 дітей, віком від 2 до 16 років. З Бродецького - 10 осіб, одна жінка з Немирова, один чоловік - з Клітинки. Відомо, що легковик їхав після святкування дня народження з Бродецького у Клітинку. Справа - резонансна. 20 років працюю у правоохоронних органах, все бачив, але такого ще не було. Фуру підіймали краном, а легковика відтягували. Тіла всіх загиблих направили у морг міста Вінниці для проведення експертиз”, - розповів заступник начальника Відділення поліції №2 Хмельницького районного відділу Дмитро Микитюк.

Журналісти поспілкувалися зі старостою Бродецького Ігорем Ткачуком. Він розповів про сім'ю загиблих. Це двоє братів та їхня неповнолітня сестра. У машині також були дружини братів, їхні діти, теща та друг сім'ї, якого везли до Клітинки. В одного з братів одна дитина. Це син водія, котрому вчора виповнилося 2 роки. У другої – 4 дитини. Усі загинули.

"Родина, якщо брати в глобальному відношенні, неблагополучна, багатодітна. Батьки цих загиблих братів і сестри вели не зовсім тверезий спосіб життя. Але ці хлопці, які вийшли з цієї родини, працьовиті. Не маючи нічого в житті крім п'яних батьків, вони піднялися, купили собі будинки, по машині. Офіційно не працювали, але тримали господарство. Мали попит на свою працю, тому що були висотниками, які вміли обрізати високі дерева, різали дрова. Без роботи не сиділи. Село в шоковому стані, і вся громада, вся область і вся Україна. Безглуздий вчинок - посадити 12 людей в машину”, – розповів Ткачук.

На питання, як вони могли поміститися в один автомобіль (ВАЗ "двійка"), староста села сказав, що вони додали в машину третій ряд сидінь - диван з іншого авто, і всі помістилися. У салоні було багато маленьких дітей, які сиділи на руках.

"Був день народження, всі святкували, застілля. Хто пив, хто не пив - встановить експертиза. Поховання відбудеться після всіх експертиз. Наразі точно не відомо, коли саме, але попередньо, через 2-3 дні. Всю організацію похорон бере на себе Глуховецька селищна рада”, - сказав Ткачук.

Як повідомляє поліція Вінницької області, водія вантажівки затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі призначили низку експертиз щодо встановлення причин та обставин аварії. За фактом ДТП з тяжкими наслідками відкрили кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 10 років ув'язнення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Дніпрі автомобіль ВАЗ виштовхнув мотоцикліста на зустрічну смугу, де той потрапив під колеса ГАЗелі.

Вас також може зацікавити:

Зносив все на своєму шляху: у Молдові елітний Lexus розчавив отару овець, фото та відео

На Одещині поліцейський двічі переїхав бабусю і залишив помирати на лавці: момент потрапив на відео

Водій гнав зі швидкістю 230 км/год: фото жахливого ДТП під Києвом