RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

"На підлогу, швидко!": У Дніпрі поліцейський розстріляв цивільного, відео і всі деталі

У вівторок, 29 серпня, поліцейські у Дніпрі відкрили вогонь по цивільному чоловіку – від отриманих поранень він помер; тим часом стали відомі попередні дані інциденту.

Про це повідомляє "Апостроф".

Колишній народний депутат України Ігор Мосійчук опублікував у своєму Telegram-каналі відео трагедії: його знімали члени родини загиблого. На кадрах видно, як поліцейські (чоловік та жінка) намагаються силоміць витягти з авто жінку, в цей час її чоловік заважає їм це зробити.

Читайте також: У Києві сталася трагедія з полковником СБУ: всі подробиці

Обережно!!! Кадри 18+!!!

Варто зазначити, що відео, судячи з усього, неповне - зйомка почалася під час сутички. Поліцейські поки що не надали зйомок зі своїх нагрудних камер.

Також, судячи з кадрів, у машині перебували чотири особи: чоловік, жінка та двоє хлопчиків, ймовірно, їхні сини. Патрульні спробували силоміць витягнути з машини жінку - вона закричала, що їй боляче.

Її чоловік спробував зупинити поліцейських, а діти знімали це телефоном. Коли патрульним все ж таки вдалося витягнути жінку за руки та ноги з машини, чоловік не стерпів і накинувся на одного з патрульних. У відповідь він застосував сльозогінний газ, що відчули також діти в салоні авто.

Далі один із хлопчиків із телефоном вийшов на вулицю: на той момент уже йшла бійка поліцейських із його батьками. Чоловік повалив патрульного на землю, але поліцейський піднявся, дістав табельну зброю і зробив три постріли.

"На підлогу, швидко!" - закричав патрульний після пострілів. Кому ця фраза адресувалася – жінці чи дитині – до кінця невідомо. Однак на той момент чоловік уже не рухався: він був мертвий.

У Державному бюро розслідувань відреагували на інцидент: там заявили, що патрульного усунули на час слідства від служби, зараз вирішується питання про запобіжний захід проти нього. Також там зазначили, що вбитий нібито ігнорував ПДР, поводився агресивно і мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Тим часом у патрульній поліції Дніпра обмежилися скромним коментарем: "Ведеться слідство, патрульних відсторонили від служби на час розслідування". У свою чергу, журналіст Петро Шуклінов стверджує, що в інциденті могли бути винні сам загиблий і його дружина.

опи зупинили машину для перевірки. Люди в машині відмовились виходити та чинили спротив. Чоловік та жінка напали на копів. Копи застосували спецзасоби, але чоловік та жінка повалили копів і продовжили напад. В результаті один з копів дістав пістолет та застрелив чоловіка", - пише Шуклінов в Telegram.

Раніше повідомлялося, що у квітні в Одесі за участю військовослужбовців сталася стрілянина.

  • Вас також може зацікавити:

На Волині жінка втопила своїх дітей "щоб не мучилися": відео і всі деталі трагедії

Строковик російської армії відкрив вогонь по товаришам по службі в Курській області: є загиблий

У метро Києва поліція затримала пасажира з гранатою: всі подробиці, фото