RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Український підліток загинув у Польщі, рятуючи життя дівчини: подробиці трагедії

У ніч проти 6 вересня у Польщі загинув 14-річний підліток із України, який намагався врятувати свою подругу на залізничних рейках.

Про це повідомляють польські ЗМІ.

Зазначається, що трагедія сталася близько півночі на заході Польщі у місті Сважендз біля Познані. Це відбулося за кілька десятків кілометрів від місця проживання підлітків.

За попередніми даними, на момент аварії на вокзалі було четверо дітей, кожен із яких проживав в іншому місті. Зокрема українець жив у місті Вжесня, приблизно за 40 км від Сважендзя. А 13-річна дівчина, яка постраждала – полька зі Слупського повіту.

Читайте також: В Києві підлітки здійснили парне самогубство: фото і деталі трагедії

Як саме вона опинилася на рейках у момент наближення вантажного потягу, що прямував із Прушкува до Німеччини, наразі залишається загадкою. Проте очевидці – діти, які також були на пероні у момент трагедії, стверджують, що дівчина самостійно сіла на рейки перед наближенням потягу.

"Дівчина опинилася на рейках на пероні. 14-річний підліток намагався їй допомогти та сам потрапив під потяг. Внаслідок отриманих травм він помер на місці. Дівчину з важкими травмами доправили до лікарні", – заявили представники поліції Познані.

Зазначається, що дівчині довелося ампутувати руку. Поліція опитує свідків та опрацьовує записи камер спостереження.

Раніше ми писали, що під Краковом сталася трагедія з українським підлітком.

  • Вас може зацікавити: